Így vasalunk Mi

Ki vagyok én és miért vállaljuk a ruhák kivasalását?

Elsősorban ezért hoztam létre szolgáltatásom, hogy Segítsek Neked!

Emlékszem, amikor kislány voltam édesanyám minden vasárnap délutáni programja a vasalás volt. Nem volt egy szuper időtöltés. Fáradt volt az egész heti munka után, vasárnap jól esett volna pihennie, viszont mindig vasalt, hogy szépen vasalt, tiszta ruhát tudjunk felvenni a következő héten.

10 éves lettem, amikor elkezdett engem is tanítani vasalni. Először csak ruhazsebkendőt (mert abban az időben még volt..), konyharuhát, törölközőt. Örültem, hogy segíthettem Neki és bevont a házimunkába. Később már nehezebb ruhadarabokat is rám bízott. Gondosan elmagyarázta, milyen anyagot hogyan vasaljak, hol kezdjem az ingek vasalását, hogy haladjak lépésről lépésre a ruhaneműk vasalása során. Megmutatta, mit kell tennem ha makacs gyűrődéssel találkozom. Nagyon szerettem a vasalni.

Amikor családot alapítottam, már fejtörést okozott, a hegyekben álló vasalni való ruha.

Két fiú édesanyja vagyok, akik nem kímélik a tiszta ruhákat

Egy négy fős családban szinte minden nap dolgozik a mosógép és óriási halom vasalni való keletkezik napról-napra. Ez nem kis kihívást jelentett számomra, nehezen tudtam megtalálni a megfelelő időpontot a vasalásra, arról nem is beszélve, hogy a vasalással töltött időt a családtól vettem el. Elhatároztam, hogy olyan vasaló szolgáltatást fogok üzemeltetni, ami segítség lehet mások számára is.

A háztartási munkák legnagyobb "mumusa" a vasalás. Ha nálad is ott él a "vasalás mumus", akkor segítséget tudok nyújtani, hogy többé ne a vasaló deszka mellett töltsd szabadidődet.


HOGYAN DOLGOZUNK?

A vasalást professzionális ipari vasalóberendezésekkel végezzük, tiszta környezetben, tapasztalt munkaerővel.

A higiénia első számú szempont Nálunk, mivel a vasalás fertőtlenítő hatással is rendelkezik és ezt meg kell őrizni. Minden megrendelés vasalása után fertőtlenítjük vasaló eszközeinket, szállító dobozainkat.

Háztól-házig szállítással vállaljuk a vasalást (akár munkahelyre is), hogy számodra minél kényelmesebb legyen szolgáltatásunk, így tudunk alkalmazkodni megrendelőink időbeosztásához.

A legtökéletesebb vasalási eredmény elérése érdekében a különböző alapanyagú ruhákat, másfajta technikával és parkitával, az anyagnak megfelelő hőfokon vasaljunk ki.

Makacs ráncok és gyűrődések esetén a tökéletes sima ruha elérése érdekében vasaláskönnyítő terméket használunk.

Kivasalt ruhádat vállfára rakva vagy hajtogatva szállítjuk vissza, ahogyan Te szeretnéd. A vállfára igény esetén ruha takaró fóliát teszünk.

Milyen ruhaneműk vasalását vállaljuk?

gyermekruha, póló, ing, blúz, szoknya, nadrág, női ruha, abrosz, ágynemű, függöny, munkaruha

Mely ruhaneműk vasalását NEM tudjuk vállalni?

- Azon ruhaneműket, melyet tisztítóban ajánlatos tisztítani, sajnos nem áll módunkban vasalásra átvenni: zakó, öltöny, estélyi ruha, kabát, esküvői ruha. Fehérneműk vasalását nem vállaljuk.

A ruhaneműket vasalási KRESZ címke szerint vasaljuk, amennyiben ez nincs a ruhában, a legjobb tudásunk szerint elvégezzük a vasalást, de azért garanciát nem tudunk vállalni.


Hiszem, hogy minden ruhának "lelke" van, ragaszkodunk ruhadarabokhoz, ami sok esetben a szívünkhöz nő… Ezért adjuk meg számukra a legjobbat! Vasaltassuk ki, hogy ránctalanul, szép simán tündököljenek szekrényünkben és a megfelelő alkalommal csak bele kelljen bújnunk.

Vasalási KRESZ

Vasalás 200 fokon:
A három pontos jelkép szabad utat ad a 200 Celsius fokos vasalásnak (pamut, len, vagy viszkóz anyagok)
Vasalás 150 fokon:
A két pontos jelkép 150 Celsius fokos vasalást ajánl (gyapjú, poliészter kevert szálas anyagok)
Vasalás 110 fokon:
Az egy pontos szimbólummal ellátott ruhák 110 Celsius fokon vasalhatók, de a gőzölést mellőzni kell, mert tönkre teheti a szövetet (selyem, akril, acetát).
Vasalás nem ajánlott:
Az áthúzott vasaló szimbólum tiltja a vasalást

Minden ruha vasalva jóó...